Ervaringen van klanten

Wat klanten van me vinden is heel belangrijk voor mij. Ik heb een aantal mensen die ik heb mogen begeleiden gevraagd om eerlijk te beschrijven wat hun ervaringen met mij zijn.


Bij Wouter enkele ademhalingssessies gedaan. Het voelt telkens weer als een reset en stap eruit met nieuwe inzichten en kan goed zakken in mijzelf. Wouter gaf mij een vertrouwd gevoel waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde. Ik raad een ademsessie zeker aan. Het sluit aan bij wat er op dat moment bij jou speelt. -Femke-Wouter is erg vriendelijk hij stelt je meteen op je gemak. Tijdens de ademsessie coached hij precies waar nodig is en ik voelde me erg veilig. De sessie heeft echt wat bij me losgemaakt. -Jasja-


De ademsessies bij Wouter heb ik als erg prettig ervaren. De aanwezigheid van Wouter heeft een rustgevende werking. Hij legt heel duidelijk uit wat er gaat gebeuren en ik voelde me erg geborgen, veilig, ontspannen en fijn bij hem. De sessies zorgen voor een betere nachtrust en ik kan mijn hoofd helemaal leeg maken. Ik kwam helemaal tot rust. Ontspannen is niet mijn sterkste punt maar dat lukte tijdens de sessie heel goed.
Het heeft me ook nieuwe inzichten gegeven.

-anoniem-


Door de ademsessies bij Wouter heb ik geleerd hoe ik weer rust in mezelf kan krijgen met bepaalde ademhalingsoefeningen en wanneer deze toe te passen. Maar vooral hoe belangrijk je ademhaling is, hier hangt alles vanaf dus ook hoe je je voelt. Tijdens- en na een sessie bij Wouter was mijn hoofd even helemaal leeg. Zo fijn om even nergens over na te hoeven denken. Ik raad het iedereen aan!

-Sarah-