Wie is Wouter?

Aangenaam kennis te maken. Ik ben Wouter, geboren in de lente van 1977 in Eindhoven.

Mijn praktijk wordt gerund vanuit het huis in Boxtel waar ik met mijn vrouw Leontien woon.

Op een dag kreeg ik een gouden ingeving:

“Dit is wat ik altijd gezocht heb”

In 2017 werd mijn veilige wereldje wreed door elkaar geschud. Mijn moeder kreeg te horen dat ze opnieuw kanker had. Uitgezaaide kanker vanuit de alvleesklier naar haar longen, botten en hersenen. 3 maanden na de diagnose was het kaarsje uit. In deze 3 maanden heb ik veel gedachten en emoties gehad (emotionele rollercoaster). Ik liep ook tegen de 40 en een aantal levensvragen passeerden de revue. Ik kwam tot de conclusie dat er een aantal dingen moesten veranderen. Vooral mijn baan leverde mij meer last op dan plezier. Ook moest ik mijn eigen pad gaan bewandelen, alleen luisteren naar mijn innerlijke kompas.

In de jaren na 2017 ben ik op een innerlijke zoektocht gegaan, de levensvragen werden behandeld en moeilijke beslissingen werden gemakkelijke beslissingen. Ik ben namelijk meer beslissingen met mijn hart gaan nemen. Mijn intuïtie mocht mijn koers bepalen. Mijn hoofd bijna alleen als toeschouwer. Uiteraard moet je je hoofd er altijd bij houden. Op de zoektocht kwam ik op verschillende, voor mij onbekende paden. Ayahuasca was het startschot. Daarna ben ik verschillende vormen van verruiming van mijn blikveld gaan ontdekken. Yoga nidra, energetische massages, klankschaal healings, magische truffels, zweethut sessies, ademcoaching, een ijsbad (Wim Hof).

Mijn zoektocht, en de persoonlijke groei die eraan vast zat, was dus het voortvloeisel van het sterven van mijn moeder op 68 jarige leeftijd.

In 2016 had ik over deze ervaringen gezegd: “zweverig gedoe, wat heb je daar nu aan?”
Maar het paste vanaf 2017 wel in mijn leven, en ik ben heel dankbaar dat de dood van mijn moeder dit mogelijk heeft gemaakt voor mij.

“Dit is wat ik altijd gezocht heb!” dacht ik nadat ik op een dag een ademsessie zonder begeleiding thuis op de bank had gedaan. Ik had toen 3 sessies gedaan bij mijn ademcoach Elisabeth, en ik besefte dat ik mijn hele leven de drang had om mensen te helpen. Maar op wat voor manier was nog nooit zo duidelijk geweest als op dat ene magische moment! Ik nam het zielsbesluit dat ik ademcoach ging worden zonder dat mijn rationele gedachten ertussen konden komen. “zo’n opleiding is heel duur” en “wat nou als dit het toch niet is” , “die opleiding verdien je nooit terug” waren tegenwerpingen die wel opgeworpen werden, maar ik heb mij niet laten afleiden van mijn doel. Alle onbelangrijke zaken zoals de kosten, de tijd die het zou kosten, en of ik wel zou “slagen” als ademcoach hadden geen kracht.

Nadat ik mijn opleiding had afgerond ben ik in juni 2021 naar de KVK gegaan voor mijn eenmanszaak met 1 product 🙂

Ik doe het op mijn eigen manier en zeg: “kom ademen met Wouter”

Interesse gekregen?

Klik voor meer informatie over ademcoaching hier

Kijk voor tarieven op de tarieven pagina