Wie is Wouter?

Aangenaam kennis te maken. Ik ben Wouter, geboren in de lente van 1977 in Eindhoven.

Mijn praktijk wordt gerund vanuit het huis in Boxtel waar ik met mijn vrouw Leontien woon.

Op een dag Kreeg ik de ingeving: dit kan ik ook!”

In 2017 werd mijn veilige wereldje door elkaar geschud. Mijn moeder kreeg de diagnose kanker. Uitgezaaide kanker vanuit de alvleesklier naar haar longen, botten en hersenen. 3 maanden na de diagnose was het kaarsje uit. In deze 3 maanden heb ik logischerwijs veel gedachten en emoties gehad. Ik liep tegen de 40 aan, wat ook een levensfase is waarin er levensvragen opnieuw gesteld worden. Ik kwam tot de conclusie dat er een aantal dingen moesten veranderen. Vooral mijn baan leverde mij meer last op dan lust. Da’s tegenwoordig gelukkig anders. Ik werk in de zorg in plaats van de sales, dat past mij veel beter!

In de jaren na 2017 ben ik op een innerlijke zoektocht gegaan en ben meer en meer beslissingen met mijn hart gaan nemen en mijn intuïtie mijn koers laten bepalen met mijn hoofd bijna alleen als toeschouwer. Uiteraard moet je je hoofd erbij houden… Op de zoektocht kwam ik op verschillende, voor mij onbekende paden die ik wilde ontdekken. Ayahuasca, verschillende vormen van yoga, energetische massages, klankschaal healings, magische truffels, zweethut, ademcoaching, een ijsbad.. allemaal geest verruimende zaken waarvan ik in 2016 nog had gezegd “zweverig gedoe, wat heb je daar nu aan?”
Maar het paste vanaf 2017 wel in mijn leven. Ieder zijn eigen proces zullen we maar zeggen.

“Dit kan ik ook” dacht ik nadat ik thuis een ademsessie had gedaan. Ik was 3x bij mijn ademcoach geweest en ik besefte dat ik mijn hele leven de drang had om mensen te helpen, maar hoe wist ik nog niet tot dat ene moment! Ik besloot zonder dat mijn rationele gedachten ertussen konden komen dat ik ademcoach ging worden. Hoe, wat, waar enz. waren vragen die gaandeweg beantwoord werden.

Inmiddels ben ik 2 jaar onderweg met mijn eigen praktijk en ik zeg: “kom ademen met Wouter”

Interesse gekregen?

Klik voor meer informatie over ademcoaching hier

Kijk voor tarieven op de tarieven pagina