Ademen met Wouter

Wat is ademcoaching? Een ademcoach is iemand die begeleiding aanbiedt aan mensen die “vast” zitten. Je kunt op verschillende manieren vast zitten. In gedrag, familiepatronen, een relatie die vastloop, verslaving, ziekte, gedachtepatronen…. Ga maar door!

Een coach kan je helpen om bepaalde inzichten te krijgen in de achtergrond van het vast zitten. Het antwoord op de vraag “waarom?”

Tijdens een consult praten we eerst even om kennis te maken en vast te stellen wat je intentie mag zijn voor deze sessie. Daarna ga je onder mijn begeleiding harmoniserend ademen. Dat is een ademhaling die start in de buik, daarna de borst vult en indien mogelijk helemaal tot aan de sleutelbenen loopt. Je in- en uitademing laat je in elkaar overgaan zonder pauze. Na een tijdje krijg je een deken over je heen en komt de relax fase. Je lichaam en geest komen helemaal in diepe ontspanning.

Tijdens een ademsessie vindt heling plaats in de 4 lichamen die je in dit leven hebt. Fysiek lichaam, mentaal lichaam, emotioneel lichaam en spiritueel lichaam.
Er kunnen dus tintelingen optreden of je wordt emotioneel of… vul maar in.

Neem contact op als je een ademsessie wilt beleven!